jj kado

Privacyverklaring

 

Inleiding

Hier vind je de privacyverklaring van JJ Kado.
In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.
Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen, voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden en hoelang de gegevens bewaard blijven.
Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.
De privacyverklaring kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

JJ Kado

JJ Kado is een webshop waar je persoonlijke cadeaus voor iedere gelegenheid kunt vinden.
Veel producten zijn handgemaakt en gepersonaliseerd, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan sieraden met naam, maar ook bedrukte kleding voor kinderen en volwassenen. 
Daarnaast is het mogelijk om in overleg producten naar eigen wens te personaliseren.
Aangezien JJ Kado een webshop betreft zullen jouw gegevens in veel gevallen verzameld worden.
Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven.
Daarover gaat deze verklaring.
Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door JJ Kado, neem dan gerust contact op!

jjkado@kpnmail.nl | 0614347637
JJ Kado | Joke de Jong - Verberne

Galjoen 15-06 | 8243 MZ  LELYSTAD 
KVK Nr. 64187438

Doel gegevens

Voor een aantal doelen worden er persoonsgegevens verzameld door JJ Kado.

Ten grondslag hieraan ligt dat het verwerken van persoonsgegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst.

Deze doelen worden hieronder toegelicht.

1. Goederen bestellen

We kunnen alleen goederen leveren en diensten in jouw opdracht uitvoeren, indien je jouw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: je naam, adres en e-mailadres. 
2. Goederen verzenden
Bij het verzenden van een product worden jouw naam en adres aan betrokken derden (oftewel de post) doorgegeven.

3. Boekhouding

Om de administatie op de juiste wijze te verwerken maakt JJ Kado van een boekhoudprogramma. De persoonsgegevens die door jou zijn opgegeven bij het plaatsen van een bestelling zoals: naam, adres en e-mail adres worden in dit programma opgeslagen.

4. Het versturen van nieuwsbrieven

JJ Kado stuurt via e-mail nieuwsbrieven naar mensen die zich voor de nieuwsbrief hebben aangemeld. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van JJ Kado

5. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met JJ Kado via de website.

In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om informatie te kunnen verstrekken. Naam en e-mail adres zijn hierbij noodzakelijke velden. Als je op een andere manier geïnformeerd wilt worden kun je ervoor kiezen tevens je adres of telefoonnummer te vermelden.

6. Google Analytics

De website van JJ Kado verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

 

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking administratief noodzakelijk is.
 

Ontvangers

 

De gegevens die JJ Kado ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:
1. LB Media

De website wordt gehost door LB Media. Gegevens die jij achterlaat op de website van JJ Kado zijn op de servers van LB Media opgeslagen. Dit geldt voor de persoonlijke gegevens die je achterlaat bij het doen van een bestelling, het aanvragen van de nieuwsbrief en het invullen van het contactformulier.
2. MyParcel

Bij het versturen van een artikel worden jouw naam en adresgegevens aan MyParcel verstrekt om het artikel te kunnen verzenden.
3. Acumulus

Acumulus is een online boekhoudprogramma waar voor de administratie o.a. de facturen, dus ook de door jouw in de webshop verstrekte persoonsgegevens worden opgeslagen.

4. KPN mail

De e-mail van JJ Kado wordt gehost door KPN. Als jij contact opneemt via het contactformulier of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van KPN. Dit gebeurt ook als je een bestelling plaatst in de webshop, omdat er een kopie factuur naar de e-mail wordt gestuurd.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door JJ Kado. Hieronder vindt je een overzicht hoelang de gegevens worden bewaard.
 

1. LB Media

De persoonsgegevens die door jou zijn opgegeven bij het plaatsen van een bestelling zoals: naam, adres en e-mail adres worden 7 jaar bewaard. Dit heeft te maken met de fiscale bewaarplicht van 7 jaar die ondernemers hebben.

2. MyParcel
jouw naam en adresgegevens blijven voor onbepaalde tijd in het systeem van MyParcel staan als zending afgeleverd met de barcode 

waaronder het pakje verstuurd is.

3. Acumulus

In dit boekhoudprogramma worden de persoonsgegevens die door jou zijn opgegeven bij het plaatsen van een bestelling 7 jaar bewaard.

JJ Kado is wettelijk verplicht deze administratie gedurende deze tijd te bewaren.

4. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen op de website van JJ Kado. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar: jjkado@kpnmail.nl

5. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met JJ Kado via mail, dan worden de gegevens die je meestuurt, zoals je naam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Deze gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard.

6. Google Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. 
De persoonsgegevens die door JJ Kado of door eerder genoemde derden worden beheerd zijn alleen toegankelijk via bovenstaande programma' en zijn beveiligd met een wachtwoord en opgeslagen op beveiligde servers.
De apparaten die jouw gegevens openen zijn zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van JJ Kado privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. 

Jouw rechten

1. Recht op informatie
Je hebt het recht informatie te krijgen over welke gegevens met welk doel gebruikt worden en of deze informatie aan andere organisaties verstrekt wordt. 
Daarbij moet het duidelijk zijn met welke organisatie je te maken hebt.
2. Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij JJ Kado vastgelegd en bewaard worden. 
Je krijgt dan een overzicht om welke gegevens het gaat, wat het doel is van het gebruik, aan wie JJ Kado de gegevens eventueel heeft verstrekt
en als het bekend is ook de herkomst van de gegevens.
3. Recht op correctie en verwijdering
Als je gegevens niet kloppen, onvolledig zijn of niet terzake doen voor het doel waarvoor ze zijn verzameld heb je het recht deze te laten aanpassen door JJ Kado.
Je uitschrijven voor de nieuwsbrief kan je zelf via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.
Het volledig laten verwijderen van gegevens is maar in een aantal gevallen mogelijk. Bijvoorbeeld als de wettelijk bepaalde bewaartermijn is verlopen,
de betrokkene jonger is dan 16 jaar of als er geen wettelijke grondslag is voor verwerking van persoonsgegevens, 
4. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat JJ Kado niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. 

Het gebruik maken van de rechten kan via jjkado@kpnmail.nl 
Het kan voorkomen dat het niet duidelijk is of degene die gebruik wil maken van de rechten de persoon is van wie de persoonsgegevens zijn.
In dit geval kan het zijn dat dat JJ Kado om een kopie id-bewijs vraagt waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt.
Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

JJ Kado verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang. De gegevens zijn noodzakelijk voor de uitvoering van een een overeenkomst.
Denk er hierbij aan dat JJ Kado alleen diensten en goederen kan leveren in jouw opdracht. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van diensten of procucten. Je adres gegevens zijn bijvoorbeeld nodig om een bestelling te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd dan kan JJ Kado de bestelling niet verzenden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met JJ Kado met anderen dan de hierboven genoemde partijen partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

JJ Kado behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer JJ Kado dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van JJ Kado te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Gebruik van cookies door JJ Kado

JJ Kado maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op jouw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van de browser weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op jouw eindapparatuur en stellen ons in staat om de browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kun je in jouw browsermenu inzien. Cookies kunnen jouw computer of de bestanden die op jouw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal JJ Kado jou indien wettelijk verplicht vooraf – bij het eerste bezoek aan de JJ Kado website – om toestemming vragen. Als je desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door JJ Kado opgeslagen zodat je niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer je jouw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt je de cookies verwijderen of laten verwijderen door jouw browser of virusscanner. JJ Kado gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal je bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien je de toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat je geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

Welke cookies worden gebruikt?

1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s. 
2. Analytische cookies: met behulp van software van derde partijen (Etracker GmbH) wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
3. Tracking cookies: deze cookies volgen jouw gedrag op onze website en stellen ons in staat je bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.

Onze contactgegevens

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens

jjkado@kpnmail.nl | 0614347637
JJ Kado | Joke de Jong - Verberne

Galjoen 15-06 | 8243 MZ  LELYSTAD 
KVK Nr. 64187438


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN